Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΑΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.....


Ο γνωστός σκηνοθέτης παρουσιάζει δείγματα κατάθλιψης, η δουλεία του που τόσο αγάπησε τον έχει υποβιβάσει σε κρυφό-προαγωγό.

Καθημερινά πρέπει να ακολουθεί τις νουθεσίες της διεύθυνσης και να ''προάγει'' την εμφάνιση της παρουσιάστριας, δηλαδή τα γυμνά σημεία του κορμιού της!

Η συγκεκριμένη όμως, για δικούς της λόγους (βλ.€), φοράει όσο δυνατόν λιγότερα προς τέρψιν της διοίκησης και του οφθαλμολάγνου αντρικού κοινού. 

Ο καημένος σκηνοθέτης, εκεί που παλιά έδινε εντολές στους βοηθούς του : ''βυζιά'', ''κώλο'',..... ''χαραμάδα'', τώρα πρέπει να φωνάζει ''ΟΧΙ βυζιά'', ''ΟΧΙ κώλο'', ''ΟΧΙ ....
...αμυγδαλές''!

Έχουν ξεσαλώσει οι τηλεπαρουσιάστριες με τις ενδυματολογικές τους επιλογές και ο φόβος των σκηνοθετών είναι να μην φανεί τίποτα από τα απολύτως ιδιαίτερα των, και εκεί που πήγαιναν για μαλλί, μήπως βγούνε ......ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ!_
farmaki

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΩΛΑ ΠΑΝΤΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Λίγο κρασί,λίγο θάλασσα,λίγο μπούτι,λίγο κώλος και το αγόρι μου που άλλαξε φύλο και το κορίτσι που κάνει καριέρα τσούλας,τώρα τέτοια θα λέμε...Δεν μας εντυπωσιάζει τίποτα πια και δεν μας σηκώνεται και τίποτα με όλα αυτά...Το σεξουλαριό έχει γίνει το πιο άνοστο και μπαγιάτικο πιάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή